Bewegen 18+ welke sport past bij u?

Bent u 18 jaar of ouder? Dat bent u bij ons op de juiste plek, want wij maken sport ook voor u, als 18-plusser, mogelijk. Door lekker te sporten en te bewegen blijft u langer fit en gezond. En het is altijd leuk om andere mensen te ontmoeten tijdens een sportieve en leuke vrijetijdsbesteding. Wilt u graag meer bewegen of meedoen aan een sportieve activiteit? Maak dan kennis met Bewegen 18+. Tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunt u vier keer kennismaken met veel verschillende sporten en andere activiteiten in de regio Haarlem. Een laagdrempelige manier om te ontdekken welke sport het beste bij u past.

Wacht niet langer en doe ook mee!

Op deze website staat het totaalaanbod van sporten welke u allemaal kunt uitproberen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u vier keer kennismaken met een sport of activiteit naar keuze. Er is een groot en divers aanbod in dus u vindt vrijwel zeker een sport of activiteit die aansluit op uw interesse en conditie.

 

 

Sportfonds 18+: voordelig sporten voor 18 plussers met de Haarlem Pas

In samenwerking met de Gemeente Haarlem is het Sportfonds 18+ opgericht. Dit is bedoeld voor inwoners van Haarlem met een leeftijd van 18 jaar en ouder die in het bezit zijn van een Haarlem Pas en graag willen sporten. Als u deze pas aanvraagt kunt u na het volgen van een kennismakingscursus een bijdrage ontvangen van maximaal €100,- wanneer u lid wilt worden van de desbetreffende vereniging. Soms geeft de vereniging daar nog eens 10% korting boven op. .

Nieuwe beweegactiviteiten

Heeft u als vereniging een nieuwe cursus of organiseert u zelf een leuke activiteit voor volwassenen van 18 jaar en ouder: laat het ons dan weten zodat wij dit kunnen meenemen in het totaalaanbod.

Informatie

Wilt u mee informatie over Bewegen 18+, neem dan contact op met Lucia Grooff op telefoonnummer 023-3037238 of via e-mail: Lgrooff@sportsupport.nl.

Download de brochure