Bewegen50+ welke sport past bij u?

Bent u 50 jaar of ouder? Dat bent u bij ons op de juiste plek, want wij maken sport ook voor u, als 50-plusser, mogelijk. Door lekker te sporten en te bewegen blijft u langer fit en gezond. En het is altijd leuk om andere mensen te ontmoeten tijdens een sportieve en leuke vrijetijdsbesteding. Wilt u graag meer bewegen of meedoen aan een sportieve activiteit? Maak dan kennis met Bewegen 50+. Tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunt u vier keer kennismaken met veel verschillende sporten en andere activiteiten in de regio Haarlem. Een laagdrempelige manier om te ontdekken welke sport het beste bij u past.

Wacht niet langer en doe ook mee!

Op deze website staat het totaalaanbod van sporten welke u allemaal kunt uitproberen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u vier keer kennismaken met een sport of activiteit naar keuze. Er is een groot en divers aanbod in dus u vindt vrijwel zeker een sport of activiteit die aansluit op uw interesse en conditie.

Overigens, ook als u 40 jaar of ouder bent, dan kunt u ook vaak gebruik maken van een aanbieding uit het sportaanbod. ( zie sportaanbod)

Brochure

Download hier de brochure. Wilt u de brochure graag per post ontvangen? Dat kan natuurlijk ook, onderaan de pagina staan de contactgegevens om de brochure op te vragen.

Sportfonds 50+: voordelig sporten voor 50 plussers met de Haarlem Pas

In samenwerking met de Gemeente Haarlem is het Sportfonds 50+ opgericht. Dit is bedoeld voor inwoners van Haarlem met een leeftijd van 50 jaar en ouder die in het bezit zijn van een Haarlem Pas en graag willen sporten. Als u deze pas aanvraagt kunt u na het volgen van een kennismakingscursus uit de Bewegen 50+ brochure een bijdrage ontvangen van maximaal €100,- wanneer u lid wilt worden van de desbetreffende vereniging. Soms geeft de vereniging daar nog eens 10% korting boven op. Zie blokje Sportfonds 50+.

Nieuwe beweegactiviteiten

Heeft u als vereniging een nieuwe cursus of organiseert u zelf een leuke activiteit voor ouderen. Laat het ons dan weten zodat wij dit kunnen meenemen in het totaalaanbod.

Informatie

Wilt u mee informatie over Bewegen 50+, neem dan contact op met Lucia Grooff op telefoonnummer 023-5260302 of via e-mail: Lgrooff@sportsupport.nl.

Alternatieve diabetes challenge

Donderdag 17 september starten we met de 10 weekse alternatieve diabetes challenge. Iedere donderdag van 19.00-20.00 uur starten we bij SV Olympia,
Henk van Turnhoutpad 1 ,voor een wandeling van 1 uur onder begeleiding van een wandelcoach. Ook zullen we aandacht besteden aan voeding gedurende deze 10x.
Deze wandelingen zijn vooral bedoeld voor mensen met diabetes 1 of 2 of prediabeten.
Kosten zijn 10 euro(1 euro per keer), Haarlem Pasghouders gratis en u kunt zich inschrijven of laten informeren door een mailtje te sturen naar Lgrooff@sportsupport.nl 

Download de brochure